The Motans își bucură fanii, în această perioadă, cu multe lansări de piese. De data aceasta, artistul prezintă videoclipul oficial al unei piese deja îndrăgite - „Tu”.

Tu – prima piesă marca The Motans, a fost lansată în primăvara anului 2016. Am avut mari emoții urmărind primele reacții și citind primele comentarii. Atunci era o înregistrare făcută în subsolul casei de cultură a orășelului Anenii Noi, acum e un videoclip. Pe parcursul acestui an, am aflat cat de mult poate schimba o melodie viața unui om, atât a mea, cât și acelor care au îndrăgit-o”, declară  The Motans.

17309426_623556127841705_8603795031546262532_n„Tu” are deja peste 3 mln de vizualizari pe YouTube, a fost compusă de Denis Roabeș, muzică – Marcel Botezan, Sebastian Barac (Marco&Seba): producție – Alex Cotoi.

Videoclipul pentru „Tu” a fost regizat de Ionuț Trandafir, iar filmarile au avut loc la Bucuresti, la florăria Iris, dar și în Cheile Dobrogei.

The Motans este Denis Roabeș – un moldovean de 27 de ani, care a decis să își urmeze pasiunea de a compune muzică sub un pseudonim, în urmă cu doar un an.

Muzica mă face să mă simt împlinit și mă ajută să transmit oamenilor din jur emoții și stări, zâmbete și speranțe, fiori sau pur și simplu o liniște în sufletul celor care o ascultă”, mărturisește The Motans.

În următoarea perioadă, The Motans va lucra pentru lansarea primului EP, în care vor fi incluse mai multe piese la care lucrează deja de mai mult timp.

Foto: captură video, The Motans