Donald şi Melania Trump nu împart acelaşi dormitor, iar în fiecare seară preşedintele SUA are un ritual aparte. Trump s-ar închide în camera sa şi ar mânca cheeseburgeri în timp ce se uită, nu la unul, ci la trei televizoare.

Informaţiile apar în cartea „Foc şi Furie”, scrisă de jurnalistul Michael Wolff, care a fost lansată pe 5 ianuarie.

Foto: CNBC, Michael Wolff

Potrivit acesteia, preferinţa preşedintelui SUA pentru burgerii de la McDonald`s sau alte produse de la fast-food vine din teama acestuia că va fi otrăvit şi consideră că acest lucru este mai puţin probabil dacă mâncarea este preparată. Autorul mai scrie în carte că Donald Trump se lăuda cu relaţiile pe care le-ar fi avut cu soţiile prietenilor lui, afirmând că aceste lucruri confirmă că „viaţa merită trăită”. Cică Trump se temea să se afle în Casa Albă.

Michael Wolff scrie: „Trump a catalogat Casa Albă drept un loc neplăcut şi chiar cam înfricoşător. S-a retras în dormitorul său, fiind prima dată de pe vremea lui John F. Kennedy când cuplul prezidenţial foloseşte camere separate. În primele zile, Trump a cerut montarea a încă două televizioare în afara celui care era deja şi a încuiat uşa, generând disensiuni cu Serviciul de protecţie Secret Service, care insista să aibă acces în cameră”, notează gandul.info.

Potrivit CNBC, cartea a devenit best-seller și se vinde ca pâinea caldă pe Amazon grație intimităților din viața președintelui american, dezvăluite de jurnalist.