Chiar dacă Meghan Markle a părăsit platoul de filmare al serialului Suits, asta nu o va împiedica să continue să se îmbrace ca personajul care a făcut-o cunoscută. Viitoarea membră a familiei regale a continuat să demonstreze că nu va lăsa protocolul să stea în calea stilului personal.

Actriţa în vârstă de 36 de ani a fost prezentă alături de logodnicul său, Prinţul Harry, la Endeavour Fund Awards, primul său eveniment oficial, îmbărcată într-un costum. În loc să opteze pentru o rochie clasică, Meghan a ales să poarte un costum din colecţia designerului Alexander McQueen, iar aparţia sa a fost fantastică! Şi, ca să demonstreze că ploaia nu-i poate strica nici ţinuta, nici dispoziţia, actriţa a păşit toată un zâmbet, în timp ce se ascundea sub umbrela sa gri.

De-a lungul apariţiilor sale, Meghan Markle a atras atenţia prin încălcarea de nenumărate ori a protocolului– când a apărut cu părul prins dezordonat, cu cercei diferiţi şi o poşetă în loc de clutch, dar în ciuda acestor apariţii şi a alegerilor neconvenţionale, actriţa a devenit un fashion icon.

Vezi și: Publicul i-a îndrăgit! Meghan Markle și Prințul Harry încă o apariție reușită (Foto)

Foto: Hepta; Sursa: One.ro