Cea mai recentă apariție a Ducesei de Sussex, Meghan Markle, pe covorul roșu a lăsat pe toată lumea cu gurile căscate. Ducesa ales să poarte, la un eveniment de gală, o simplă cămașă albă  mânecile suflecate. Se pare că Meghan tocmai a lansat un nou trend. 

Din nou ne-am convins că Meghan Markle este regina alegerilor stilistice surprinzătoare. Ducesa de Sussex sfidează adeseori protocolul regal apărând la evenimente oficiale fără ciorapi, cu unghiile vospsite în negru sau cu ținute de cel mult 50 de dolari nu mai este de mult o surpriză pentru nimeni, așa cum nu mai miră pe nimeni faptul că tot ce poartă Meghan devine imediat un trend.

Recent, Ducesa de Sussex a mai făcut o magie – de data aceasta, Meghan a reușit să transforme o cămașă albă, simplă, într-o ținută de gală asortând-o cu o fustă lungă, neagră.  Aflată în ultimul trimestru de sarcină, a participat împreună cu Prințul Harry la Premiile Endeavour Fund (fundație care ajută veteranii de război și membrii răniți ai armatei.)

Meghan a purtat niște cercei discreți Vanessa Tugendhaft și un inel Ecksand -, în schimb s-a accesorizat cu niște superbi pantofi negru cu auriu Aquazzura, de 750 de dolari, și un clutch Givenchy.

 

Vezi și: Look-urile all nude sunt preferatele ei. Meghan Markle a strălucit la ultima sa apariție

Distribuie articolul: