Marți dimineața, Prințul Harry și logodnica sa, Meghan Markle, au vizitat Edinburgh, ca parte a turneului lor în Scoția. Este prima vizită oficială a lui Meghan pe aceste meleaguri, iar simpatizanții regali s-au prezentat în număr mare pentru a o întâlni.

Meghan Markle și Prințul Harry au fost întâmpinați de sute de simpatizanți regali în fața Castelului Edinburgh. Zâmbitoare și foarte cordială, Meghan a dat mâna cu cei strânși pentru a o întâlni și s-a lăsat fotografiată de aceștia. Pentru o astfel de ocazie specială, fosta actriță a purtat o ținută foarte stilată, pentru care a fost foarte apreciată.

Ea a mizat pe un palton statement, semnat de Burberry, purtat peste o pereche de pantaloni negri Veronica Beard, și o geantă asortată de la Strathberry. La fel de inspirată a fost și când a venit vorba despre make-up ori hairstyle, optând pentru un look natural, dar nu mai puțin stylish.

Cei doi îndrăgostiți vor poposi timp de câteva zile în Scoția, timp în care vor vizita câteva organizații susținute de coroana britanică, dar și diferite adăposturi. Prima oprire va fi la un magazin de sandwich-uri, care asigură hrana pentru oamenii fără adăpost din zonă. Meghan și Harry vor avea ocazia de a participa și la o recepție ținută la Palatul Holyroadhouse.

Sursa: okmagazine.ro

Vezi și: Meghan Markle încalcă din nou protocolul. Iată ce ţinută spectaculoasă a purtat