Spitalul Internațional Medpark lansează un nou serviciu de asistență medicală la domiciliu – „Echipa Mobilă”. Medicul și asistentul medical Medpark sunt pregătiți să intervină în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 8:00 – 16:00, iar vizita va avea loc în decurs de 24 de ore de la solicitare. Serviciul poate fi solicitat la numărul de telefon: (022) 40 00 40.

Astfel, asistența medicală devine acum mobilă, iar pacienții Medpark pot beneficia de consultația medicului generalist la domiciliu. În funcție de necesități, pacienților le sunt oferite următoarele servicii:

  • Asistență medicală la domiciliu, care include, pe lângă consultația pacientului, și următoarele investigații:

– Examinarea clinică a pacientului;

– Măsurarea tensiunii arteriale;

– Alte investigații exprese necesare;

– Prescrierea tratamentului.

 Din echipă fac parte medicul generalist de urgență și asistentul medical.

  • Asistență medicală de îngrijire, care include o serie de tratamente la domiciliu, în funcție de necesitățile pacientului:

– Perfuzii, injecții, inhalații, montare sonda vezicală, branulă etc.;

– Pansamente postoperatorii, îngrijirea plăgilor ș.a.;

– Sondaj vezical;

– Preluare analize de sânge, urină etc.

Asistența medicală de îngrijire este asigurată de un asistent medical.

  • Serviciu de transport cu ambulanța

În caz de necesitate sau la dorința pacientului, Spitalul Internațional Medpark poate asigura serviciul de ambulanță. Ambulanța este complet autonomă, fiind echipată cu aparataj modern de primă necesitate și cu toate cele necesare pentru transportarea  de la domiciliu la spital și de la spital la domiciliu (pre-/postoperatorie).

Serviciul „Echipa Mobilă” este disponibil pentru toţi pacienţii cu vârsta de peste 16 ani, care necesită asistenţă medicală neurgentă.

Mai multe detalii despre serviciile Medpark găsiți pe site-ul medpark.md.

Despre Spitalul Internaţional Medpark

Spitalul Internaţional Medpark a fost inaugurat în Republica Moldova în anul 2011, fiind primul şi cel mai mare spital multidisciplinar privat din ţară.

Conceput ca un centru de excelenţă, Medpark dispune de săli de operaţie şi rezerve de spitalizare ultradotate, maternitate, laborator propriu de analize, policlinică şi departament de imagistică care oferă servicii medicale de top precum: rezonanţă magnetică, tomografie computerizată, angiografie digitală, osteodensitometrie, radiologie şi mamografie, endoscopie,ecografie şi ultrasonografie de înaltă rezoluţie.

Deschis 24/24 ore şi 7/7 zile, spitalul oferă servicii medicale de înaltă calitate în conformitate cu standardele şi practicile internaţionale, egale cu cele ale instituţiilor medicale lideri pe piaţa internaţională. Graţie unei infrastructuri moderne şi a unei echipe înalt calificate ce monitorizează încontinuu calitatea îngrijirii medicale, serviciile oferite la Medpark garantează siguranţa şi satisfacţia pacienţilor.

Distribuie articolul: