Moartea prințesei Diana este încă un subiect învăluit în mister. Încetul cu încetul însă ies la iveală detalii care clarifică parțial lucrurile. Potrivit nation.com, o nouă carte despre moartea prințesei, scrisă de Alan Power, “The Princess Diana Conspiracy”, dezvăluie faptul că medicul care s-a ocupat de corpul neînsuflețit al prințesei a observat că aceasta era însărcinată în 10 săptămâni în momentul în care a decedat. Radiologul Elizabeth Dion și asistenta de gardă din acea noapte au văzut amândoi fătul atunci când cadavrul prințesei a fost adus la spital.

Potrivit cărții, acesta ar fi fost și adevăratul motiv pentru care casa regală a cerut ca trupul să fie îmbălsămat cât mai repede, totul numai pentru a asunde sarcina și pentru a nu se afla că tatăl bebelușului era chiar Dodi Fayed, iubitul musulman al prințesei: “Se vedea clar fătul. Jocelyn Magellan a spus că și ea a văzut copilul în burta Dianei”, a declarat Dion.

Mai mult decât atât, referitor la viața de dinaintea accidentului și presupusa relație cu medicul Hasnat Khan – tratată în cel mai recent film despre viața Prințesei Diana – tribune.com dezvăluie că au existat o mulțime de lucruri care l-au nemulțumit pe bărbat.

Dacă până acum nu a vrut să vorbească despre ceea ce s-a întâmplat între ei, filmul l-a intrigat atât de mult încât a decis să rupă tăcerea.

Khan a declarat că nu a văzut și că nu a auzit pe cineva să se fi uitat la peliculă, dar există ceva care îl nemulțumește: “Este bazat pe o idee superficială și este un soi de trădare a faptelor”, a spus medicul cardiolog pentru publicația “The Sun”.

Acesta a mai ținut să specifice că familia lui nu a refuzat să se căsătorească cu Prințesa Diana pentru că nu era de religie musulmană, așa cum s-a zvonit mulți ani la rând.

Sursa/foto: www.perfecte.ro

Distribuie articolul: