Blogul Ladylike te invită la primul Masterclass Gastronomic din campania Meatless Friday by Ladylike. Evenimentul va avea loc pe 14 august, în Lo Chef – primul studiou culinar din Moldova. Danu Marian – proprietarul studioului și un iscusit bucătar ce și-a cultivat talentul în ale gătitului prin orașele Italiei, te învață cum să faci un meniu din trei feluri de mâncare sănătoase, pregătite fără carne, din produse marca Casa Rinaldi, ideale pentru a fi savurate într-o zi de vineri fără carne.

Vom găti, ne vom distra, vom cunoaște oameni noi, vom zâmbi în obiectivul aparatului foto, vom mânca propriile creații culinare și ne vom delecta cu un vin bun moldovenesc. Iar la final, îți promitem cadouri-surpriză greu de refuzat 🙂

Locurile sunt limitate, de aceea grăbiți-vă să vă înscrieți apelând la 068244412. Îmi poți scrie pe facebook sau la adresa de e-mail [email protected]gmail.com. Prețul biletului este 300 lei.

Meatless Friday by Ladylike este o campanie ce promovează în premieră în Moldova reducerea consumului de carne pentru cel puțin o zi pe săptămână – pentru că Ladylike te vrea perfect sănătoasă, mereu tânără și din ce în ce mai fermecătoare.

Evenimentul Vegetarian Masterclass pe facebook.