În 2017, INNA se alătură oficial grupului de artiști care sunt și producători/compozitori, adică își scriu de unii singuri piesele pe care și le includ în repetoriu. Miercuri, artista a prezentat publicului această primă piesă! Are versuri în limba spaniolă și promite să devină hit pe Peninsula Iberică!

Când nu este plecată în turnee, INNA petrece foarte mult timp în studio și lucrează mereu la piese noi. Artista și-a obișnuit deja fanii cu single-uri care se bucură de succes și în afara României, acest lucru fiind demonstrat și de topurile internaționale. Ultimul single lansat de INNA, „Gimme Gimme” ocupă locuri fruntașe în topurile din Spania și Franța și este pe locul patru în topurile Shazam Future Hits din Turcia și pe locul 1 în Damovement din Mexic.

INNA este una dintre artistele care contribuie la compunerea pieselor, scriind unele dintre cele mai populare hit-uri ale sale, precum „Diggy Down”, „Yalla” , „Bop Bop” și „Caliente”.

După ce a colaborat cu alți compozitori, profesioniști în domeniu precum Breyan Isaac, Ina Wroldsen, Steve Mac, INNA a dorit să compună de una singură o piesă. Producția piesei este făcută de David Ciente („Dale Papi” – Lariss). Single-ul se numește „Me Gusta” și este în limba spaniolă, pe care INNA o stăpânește la perfecție, este fresh, sună catchy și energic.

În luna aprilie, INNA va începe un nou turneu internațional în America Latină, în Brazilia, Chile, Argentina, unde sunt așteptați zeci de mii de fani. În plus, artista lucrează la două albume, unul în limba română și unul în spaniolă și engleză.

Vezi și:

Interviu exclusiv cu INNA: „Fanii m-au făcut ceea ce sunt azi”

Foto: captură video

Distribuie articolul: