Alla Pugaciova și Maxim Galkin, împreună cu cei doi copii ai lor și-au încheiat vacanța în Israel și au revenit la Moscova să sărbătorească aniversarea lui Maxim.

Maxim Galkin a împlinit pe 18 iunie, vârsta de 39 de ani, iar cu această ocazie, artistul, împreună cu soția sa Alla Pugaciova și cei doi copii ai lor, Harry și Elizaveta au revenit din vacanță ca să sărbătorească aniversarea, între cei mai apropiați prieteni, în casa dintr-o suburbie din Moscova.

G10

Așa cum a fost sărbătorită aniversarea primadonnei, într-un cerc mai restrins de oameni, cea de-a 39 zi de naștere a lui Maxim Galkin, a avut loc fără fițe, deși au fost prezente mai multe vedete din Rusia.


g2

G3

G4

G5

 

Printre oaspeții celebri s-a numărat Alexander Buynov, Marina Yudashkin, Yuri Stoyanov, Yuri Nikolaev, Igor Nikolaev și soția sa, Julia Proskuryakova, Evgeni Plushenko și soția sa, Yana Rudkovskaya. Ziua, sărbătoarea a avut loc la vernada din ograda casei familiei Galkin-Pugaciova, iar spre seară, când și-a făcut apariția fotul soț al Allei, Filip Kirkorov –  toți au intrat în casă pentru a continua petrecerea.

G7

G8

G10

Foto: Super.ru

Distribuie articolul: