În plină vară, un nou artist se pregătește să cucerească publicul și topurile din Republica Moldova. Max Oazo se lansează la pachet cu o piesă nouă și multe promisiuni. “Tu ești vara” se numește noua melodie – o producție ce îmbină elemente de clasic și modern. Detalii și piesa vin imediat. “Max Oazo este un proiect muzical fresh care aduce în prim plan un sound cald, cu influențe de reggae, pe ritmuri autentice care te energizează și te binedispun”, astfel declară în comunicatul său casa de producție care îl impresariază pe tânăr.

Single-ul “Tu ești vara” este o piesă despre și pentru sezonul estival, dragoste și femei frumoase și își dorește să devină una dintre cele mai ascultate melodii din vara aceasta. “Piesa “Tu ești vara” este o melodie sensibilă care transmite un mesaj simplu și optimist, dedicat tuturor celor care iubesc și retrăiesc în fiecare zi sentimente profunde și fierbinți” a spus Max Oazo.

Tânărul artist nu este deloc străin fenomenului muzicii de la noi, remarcându-se până acum în calitate de compozitor și textier la mai multe melodii.

Distribuie articolul: