Un bărbat la bustul gol și o violoncelistă care dansează foarte plastic – astfel arată primul videoclip din cariera lui Max Oazo, la piesa “Şi Tu”. Melodia este compusă chiar de interpret şi beneficiază de un videoclip dinamic, plin de culoare şi pasiune, menit ca să-ţi trezească simţurile.

„Clipul ilustrează o poveste de iubire în care ne pierdem sau ne regăsim atunci când iubim. Emoţii puternice, dans şi libertate sunt doar câteva atributele pe care le veţi descoperi în video. Imaginile din clip au ieşit exact cum mi-am dorit şi sper că rezultatul să placă publicului”, a menţionat Max Oazo.

 

Filmările, în regia lui Andrei Mîţu şi Roman Gaţcan, au durat două zile şi au fost realizate de o echipă de profesionişti de la Garage Studio. De imaginea actorilor s-a ocupat Andrei Cocieru. “La filmări a fost destul de frig, dar am reuşit să încălzim atmosfera cu emoţii pozitive şi ceai fierbinte” a spus interpretul.

Tânărul artist a lansat vara trecută primul său single „Tu eşti vara”, care a prins deja un loc în playlist-urile celor mai importante posturi de radio din Moldova.

  

Distribuie articolul: