Se pare că nu doar păpușa Barbie a stârnit efecte emoționale asupra publicului său țintă, ci și păpușa Ken, partenerul acesteia. În Brazilia, există un tânăr care se laudă cu un exterior foarte asemănător cu al păpușii umanoide masculine. Sigur că a ajuns la acest rezultat grație operațiilor estetice!

Mauricio Galdi este originar din Brazilia și a suportat deja 8 operații plastice, doar pentru a-și face exteriorul foarte asemănător cu al lui Ken – iubitul păpușii Barbie. Modelul spune că în copilărie, era gelos întotdeauna pe faptul că prietenele sale se jucau cu Ken, iar lui nu-i atrăgeau nicio atenție.

La 17 ani, Mauricio și-a dorit să-și înceapă cariera actoricească, însă la preselecții i se spunea că nu arată suficient de bine, pentru a fi ales din mulțime. A fost ultima picătură din cupa răbdării, care l-a și impus să apeleze la chirurgia estetică.

foto: laopinion.com

foto: laopinion.com

Prima operație pe care a ales să și-o facă, a fost cea de corectare a formei nasului. Au urmat apoi „injecțiile frumuseții” și principalul ingredient de „reconstrucție plastică”: polimetilmetacrilatul.

Asemănarea cu păpușa Ken a devenit colosală după a opta operație estetică pe care a suportat-o. Chiar dacă nu a recunoscut niciodată că vrea să se identifice cu un Ken al Braziliei, Mauricio a devenit celebru în foarte scurt timp, datorită mass-mediei locale.

Actualmente, la contul de Instagram al tânărului, sunt abonate peste 24 de mii de persoane.

Amintim că Mauricio nu este unicul bărbat care și-a asociat asemănarea fizică cu cea a păpușii Ken. Celso Santebañe s-a stins recent, la vârsta de 21 de ani, după ce a cheltuit peste 47 de mii de dolari pentru operații plastice.

foto: g1.globo.com

foto: g1.globo.com

Foto: Instagram

Distribuie articolul: