Copiii percep dragostea în cel mai inocent mod. Ar trebui să învățăm de la ei ce înseamnă, de fapt, dragostea și cum ar trebui să o manifestăm față de persoanele dragi. Cuvintele de mai jos ale copiilor te vor amuza, dar și te vor face să înțelegi că uneori ar trebui să gândim ca niște copii.

„E nevoie ca ea să iubească ceea ce iubești și tu. Spre exemplu ție îți plac fotbalul, iar soția trebuie să țină cont ca în casă să fie mereu chipsuri.” Alic, 7 ani.

„Mama spune că eu o să întâlnesc un bărbat deștept și bun la suflet. Însă, eu simt că voi avea un iubit înalt și cu ochi albaștri.” Milana, 7 ani.

„Dragostea este un val de care trebuie să fugim” John, 9 ani.

„Pe mine începe să mă doară capul când mă gândesc la dragoste. Eu sunt încă copil, nu am nevoie de așa probleme.” Kenny, 7 ani

„Când bunica mea a făcut artrită, ea nu se mai putea apleca ca să-și facă pedichiura. Atunci bunelul meu îi făcea pedichiura chiar și atunci când a făcut și el artrită la mâini. Asta înseamn dragoste.” Rebecca, 8 ani.

„Dragostea te va găsi, chiar dacă vei încerca să te ascunzi de ea. Eu de la 5 ani încerc să mă ascund, însă fetele oricum mă găseau.” Dave, 8 ani.

„Atunci când cineva te iubește, el pronunță numele tău mai original.” Billy, 4 ani.

„Dragostea înseamnă atunci când ea se parfumează și el se parfumează și merg la întâlnire și se miroase unul pe altul.” Carl, 5 ani.

„Dragostea înseamnă atunci când te împarți cu porția ta de cartofi prăjiți și nu aștepți ca și cu tine să se împartă.” Chrissy, 6 ani.

„Dragostea înseamnă motivul pentru care tu zâmbești, chiar dacă ai obosit” Terry, 4 ani.

„Dragostea înseamnă atunci când mama fierbe cafeaua pentru tata și gustă prima să vadă dacă a ieșit gustoasă.” Danny – 7 ani.

„Dacă vrei să înveți să iubești, atunci trebuie să începi cu un prieten pe care îl urăști.” Nica, 6 ani.

„Dragoste înseamnă atunci îi spui unui băiat că îți place cămașa lui și el o poartă, de atunci, în fiecare zi.” Noelle – 7 ani.

„Dragoste înseamnă atunci când un bătrân și o bătrânică prietenesc chiar dacă se cunosc de mult timp.” Tommy – 6 ani.

„Dragoste înseamnă atunci când mama îi dă lui tata cea mai bună bucățică de carne.” Elaine – 5 ani.