Se știe că fotografii privesc lumea cu alți ochi și dau frâu liber fanteziei, atunci când vor să impresioneze. Adam Opris este un nume sonor anume pentru această latură a firii sale. Profund inspirat de frumusețea viitoarelor mame și de minunea facerii, Adam a conceput o ședință foto în care un grup de mămici cu burtici au jucat rolul de sirene!

Originar din Florida de Sud, Adam Opris și-a imaginat că maternitatea este altfel decât ne-o imaginăm și că frumusețea ei poate fi descoperită la adâncime. Adam și-a dorit să detroneze mitul conform căruia sirenele gravide sunt ființe fantastice, care n-au existat niciodată. 

Pentru că a fost, timp de mai mulți ani, fotograf la nunți, Adam a rămas fascinat după ce a văzut că clientele sale, devenite gravide, și-au dorit să fie eroinele unor ședințe foto deosebite.

Opris a realizat o ședință foto colectivă, unde fiecare dintre mămici s-a scufundat într-un bazin acvatic artificial, pentru a fi fotografiată într-un mod absolut excepțional. La ședințele foto, de altfel, au participat viitori tătici și frățiori mai mici.

Adam nu este adeptul nudismului în timpul sarcinii, de aceea modelele lui au purtat anumite ținute vestimentare, care arătau excelent la adâncime. 

Într-un interviu pentru Bored Panda, fotograful a declarat: „Am trăit în ocean practic toată viața mea. Pentru că apa este iubirea mea cea mare, am decis că mamele pot fi transformate în sirene.”

„Underwater Maternity” (Maternitatea sub Apă) – așa se numește proiectul foto excepțional al lui Adam Opris. Acesta spune că femeile se consideră deosebit de frumoase în timpul sarcinii, de aceea oamenii trebuie să vad cu ochii lor aceaastă minune!

Foto: fuse.com.ng

Distribuie articolul: