Maternitatea Medpark este prima ta alegere înainte, pe durata sarcinii şi după naşterea bebeluşului. Și pentru ca în ziua în care îi vei spune „Bine ai venit!” bebelușului tău să fii relaxată și liniștită, îţi oferim condiții excelente, soluţii medicale profesioniste şi pachete de servicii care ţi se potrivesc.

Îţi oferim condiții excelente, soluţii medicale profesioniste şi pachete de servicii care ţi se potrivesc. Alege noul pachet de EVIDENŢĂ şi MONITORIZARE a sarcinii la Medpark şi beneficiază de servicii medicale complexe. În plus, acum ai 15% REDUCERE la pachetul de naştere în cea mai performantă maternitate privată din Moldova.

Pachetul de evidență și monitorizare a sarcinii poate fi contractat din primele săptămâni, intră in vigoare începând cu cea de-a zecea săptămână de sarcină și cuprinde:

 • Serviciile specialiștilor cu o experiență vastă în monitorizarea sarcinilor;
 • Asistenţă medicală primară şi supravegherea sarcinii pe parcursul perioadei prenatale, asigurate de către medicul terapeut și medicul obstetrician-ginecolog;
 • Eliberarea certificatelor de concediu medical şi de maternitate;
 • Elaborarea şi completarea documentelor medicale necesare pentru acordarea indemnizaţiei de maternitate şi altor beneficii garantate de stat;
 • Consultaţii şi analize standard de laborator;
 • Echipamente moderne cu grad înalt de precizie;
 • Anunţarea în prealabil de către personalul Medpark despre programările necesare;
 • Fără cozi la cabinetele medicale;
 • Linie de gardă 24/24 de ore pentru orice urgențe;
 • Servicii suplimentare disponibile în același loc;
 • Confortul unui spital privat (cafenea, acces Wi-Fi, spaţiu de joacă pentru copii etc.)
 • 15% REDUCERE la pachetul de naştere.

La Medpark, grija pentru mamă și copil începe din prima clipă. Echipa medicală profesionistă este pregătită oricând să asigure o naştere uşoară şi în siguranţă. Alege acum pachetul de monitorizare şi ai garantat 15% reducere* la naştere şi toate avantajele unei maternităţi moderne incluse:

Posibilitatea de a-ţi alege medicul: viitoarele mămici îşi pot alege medicul care să le supravegheze naşterea.

Terapie intensivă neonatală: suntem pregătiţi în eventualitatea apariţiei oricăror complicații la naştere, grație unității de terapie intensivă neonatală, unică în domeniul medical privat.

Investigații complexe: oferim investigarea completă a nou-născutului prin ecocardiografie, ecografie transfontanelară, audiometrie, investigaţii pentru boli metabolice.

Serviciu Anesteziologie şi Terapie Intensivă cu gardă continuă: monitorizăm permanent starea mamei şi a bebeluşului, terapia durerii şi asigurăm îngrijirea postoperatorie.

Confort de 5 stele: punem la dispoziţie saloane de 5 stele, de o persoană, care oferă toate condițiile pentru confortul mamei și al bebelușului.

Centru de Educație Prenatală: oferim programe educaţionale pentru viitorii părinţi.

Compartiment de Pediatrie Medpark: asigurăm continuitatea îngrijirii copilului după externare prin serviciul performant de pediatrie.

Pentru detalii despre pachetul de evidență și monitorizare a sarcinii contactați: (+373 22) 40 00 40 sau accesați www.medpark.md.

*Promoție valabilă în perioada 1.04.2015 – 1.07.2015.

Distribuie articolul: