Competiția Celebrităților în materie de bucătărie de la ProTV – MasterChef și-a desemnat marele câștigător – Elena Lasconi. Basarabeanul Cătălin Josan, unul dintre finaliști a fost eliminat primul în ultima seară de competiție, moldoveanul afirmând: “Basarabia e România”. Iată detaliile finalului de show.

Elena Lasconi este câştigătoarea show-ului MASTERCHEF, Proba celebrităţii. Pe lânga laudele şi aprecierile juraţilor, Elena Lasconi a câştigat la MASTERCHEF, Proba celebrităţii, atât marele trofeu, cât şi premiul pus în joc. Aceasta a cucerit publicul cu o prăjitură delicioasă cu ciocolată și coniac. Jurații au apreciat și evoluția Elenei pe parcursul competiției în care vedeta a fost mereu cu un pas înainte celorlalți.

 Elena Lasconi - MasterChef, protv.ro

„Titlul de MasterChef este confirmarea muncii și pasiunii mele de mulți ani în bucătărie, dar cel mai important este biletul de intrare în lumea fascinantă a secretelor și trucurilor perfecțiunii în gastronomie. Eu acolo vreau să ajung. Îmi doresc ca preparatele mele să hrănească fizic, vizual, dar și spiritual. Fiecare farfurie să fie o declaratie de dragoste și, credeți-mă, este posibil. Cred că este timpul să acordăm mai multă atenție sau măcar la fel de multă atenție atât interiorului, cât și exteriorului nostru”, a declarat Elena.

Elena a mai spus că își dorește ca fratele ei și verișoara să vină în România, iar ea să le gătească. Concurenta a câștigat 50.000 de euro, dintre care jumătate vor fi donați unor copii orfani.

Basarabeanul Cătălin Josan, celebru în această competiție pentru glumele sale foarte adaptate contextului și originale, prin “Pastele de la Bubuieci” și alte momente hazlii a părăsit cimpetiția înainte de ultima probă. 

Cătălin Josan, stirileprotv.ro

ProTV a dat starul următorului sezon MasterChef, pornind înscrierile pentru următoarele preselecții.