Deşi mai sunt multe ediţii până la finala „Masterchef”, câştigătorul a fost deja stabilit. În acest an, concursul a fost câştigat de o femeie: Aida Parascan, scrie adevarul.ro. Filmările pentru „Masterchef” s-au încheiat deja, însă finala va fi difuzată abia peste câteva săptămâni. Potrivit unor surse apropiate concurentei, citate de wowbiz.ro, Aida s-a remarcat dintre cei 24 de concurenţi intraţi în cantonament, a reuşit să-i impresioneze pe cei trei membri ai juriului şi ar fi câştigat marele premiu în valoare de 50.000 de euro.

Aida spune că a început să gătească la 14-15 ani, din necesitate. Părinţii ei lucrau, iar adolescenta avea doi fraţi mai mici de care trebuia să aibă grijă şi, implicit, să le facă mâncare. A învăţat singură să gătească, iar pe parcursul anilor s-a perfecţionat. Îi place să mănânce sănătos, prin urmare, găteşte numai cu ingrediente naturale. Este din Buzău, dar acum trăieşte în Italia. Aida are trei copii cărora le găteşte foarte des şi nu le dă aproape nimic din comerţ. A lucrat ca ospatar, iar înainte de „Masterchef” declara că această competiţie înseamnă pentru ea un pas înainte.

Şi anul trecut, la prima ediţie a emisiunii, numele câştigătorului, Petru Buiucă, a fost dezvăluit înaine de finalul competiţiei.

Sursa: adevarul.ro 
Sursa foto: protv.ro 

Distribuie articolul: