Alex Calancea Band a mai susținut un examen cu succes – joi seara la Teatrul Eugene Ionesco, basistul și prietenii săi au ținut un concert de piese Hip-Hop și R&B. Timp de două ore nimeni nu a stat cuminte, mai ales că cei de pe scenă „și-au făcut de cap” cum au putut mai bine.

Timp de două ore, trupa lui Alex Calancea, alături de interpreții Tania Cergă, Cătălin Josan, Guz, Tany Vander, Cristina Pintilie și alții au cântat piese cunoscute pe ritmuri de Hip-Hop și R&B. În semn de solidaritate pentru poporul vecin, câțiva dintre soliști s-au vopsit pe oraji în culorile Ucrainei.

Guz si tania Cerga

Guz

Alec Calancea concert

Concert calancea

În premieră, Alex Calancea a prezentat o melodie special compusă pentru soția sa, Viola Julea, care este în back vocal la toate concertele unde Alex acompaniază cu bandul. Tot o premieră a fost și prezența pe scenă a micului Damian Calancea, fiul basistului, care la nici cinci ani a dansat fără pic de emoție. Cea mai fierbinte prezență din concert, însă, a fost Tany Vander. Interpreta a purtat o ținută foarte sexy.

tany Vander

Alex Calancea

Cristina Pintilie

Foto: Alex Lopotan, facebook