La 8 noiembrie, bucătarul Petru Scalețchi, a prezentat un master class. El a încântat spectatorii cu aromele, dar și aspectele delicioase, ale bucatelor gătite. Master class-ul a durat trei ore,timp în care, Petru, a gătit șapte feluri de bucate. Petru Scalețchi – bucătarul personal al ambasadorului Germaniei în Moldova și prezentatorul unei rubrici televizate de gastronomie, a încântat gastronomii cu un master class, mai mult decât delicios. Bucătarul a reprezentat Ambasada Germaniei la acest eveniment.

Prezentarea a durat trei ore, timp în care Petru, a gătit patru salate, două deserturi și felul doi. Oaspeții prezenți la eveniment, în număr de aproximativ 30, au avut posibilitatea să urmărească procedura preparării bucatelor, să-și noteze rețetele și, totodată, au primit și multe sfaturi utile pentru toți gurmanzii și pasionații de arta culinară.

Oaspeții show-ului culinar s-au arătat încântați de eveniment și au spus că bucatele gătite de Petru Scalețchi au fost delicioase. Una dintre vizitatoare, pe nume Victoria, a spus că „asemenea master class-uri sunt bine venite pentru gospodinele noastre. Totodată, e o unică posibilitate să guști din măncăruri ce aparțin diferitor culturi, care vin din diferite colțuri ale lumii.”

Mai multe fotografii vedeți în galeria foto.
Foto: Igor Vrabie

 

Distribuie articolul: