De aproape 55 de ani Compania Mary Kay ne bucură şi ne uimeşte cu cele mai deosebite produse noi din industria frumuseţii. Iar cel mai mult ne bucură faptul că putem încerca aceste produse în compania prietenilor şi a specialiştilor care ne vor povesti totul despre produsele preferate

O astfel de atmosferă o putem găsi la evenimentul organizat anual de către Compania Mary Kay pentru reprezentanţii mass-media, blogeri şi pentru partenerii Companiei. Anul acesta publicul a avut parte de un eveniment special care s-a desfăşurat sub genericul „MASKing day”. Putem spune cu certitudine că oaspeţii au avut parte de o atmosferă prietenoasă, bucate delicoase, zâmbete, voie bună şi cadouri deosebite.

Compania Mary Kay a pregătit pentru invitaţii evenimentului surprize deosebite. Cu ajutorul produselor atent selectate, care au fost prezentate la eveniment termenul modern multimasking va deveni unul cunoscut femeilor din Moldova, pe care acestea îl pot introduce în rutina zilnică de îngrijire a tenului la ele acasă.

Mary Kay

Evenimentul „MASKing day”, organizat de către Mary Kay (Moldova) a fost unul de succes şi a dăruit doar emoţii pozitive! Iar dumneavoastră, dragile noastre doamne, puteţi organiza un „MASKing day” – acasă la voi! Şi ţineţi minte: sunteţi superbe şi deosebite!

P