Specialiștii au descoperit un remediu împotriva îmbătrânirii tenului, reușind să facă ridurile de pe față să fie doar o tristă amintire. Masca cu extracte de celule hidratante din caviar previne deshidratarea tenului și stimulează regenerarea sa, într-un proces natural. Armonios combinate prin selecția enzimelor din apele adânci ale mării și sarea de la Marea Moartă, masca cu caviar îmbunătățește elasticitatea tenului și reduce în mod vizibil ridurile și liniile feței după o utilizare regulată.

Tratamentul facial cu caviar este recomandat în special pentru tenurile sensibile și care suferă de cuperoză (vinișoare roșii pe suprafața pielii), pentru o hidratare intensă și refacerea tegumentului. Datorită proporției ridicate de proteine, lipide, lecitină, dar și pentru conținutul de cobalt, magneziu și zinc, caviarul este deosebit de prețios pentru ten, fiind recunoscut pentru efectele sale antirid. Procesul de îmbătrânire este încetinit, funcțiile celulelor sunt stimulate, iar sistemul reparator este întreținut.

Tratamentele anti-îmbătrânire pe bază de caviar sunt recomandate chiar și atunci când vrei să arăți fresh la o petrecere și ai la dispozitie doar două ore și nu o săptămână în care poți să recuperezi prin somn. Efectele sunt vizibile încă de la primul tratament!

Citește continuarea articolului făcând click aici.

Distribuie articolul: