Această mască uimitoare elimină cercurile întunecate din jurul ochilor, luminează pielea și elimină ridurile fine. Are rezultate uimitoare încă de la prima aplicare.

Masca cu cartofi este un excelent remediu regenerant pentru îngrijirea zonei sensibile a ochilor. Revitalizează pielea,relaxează ochii,elimină umflăturile, cearcănele și pungile și atenuează liniile fine.

Compoziția măștii nu provoacă iritații, este potrivită pentru toate tipurile de piele și nu are contraindicații. Se poate aplica de două ori pe săptămână. Este suficient pentru a menține pielea strălucitoare,fără semne de oboseală după o noapte pierdută în oraș sau prea mult timp petrecut în fața monitorului.

Aplică această mască simplă pe pielea proaspăt curată din jurul ochilor. Efectele se vor vedea imediat și pielea se va lumina,va deveni netedă,fermă și își va recăpăta elasticitatea. Potrivit clickpentrufemei.ro, cartofii conţin o enzimă cunoscută sub numele de catechol, care este folosită în produsele cosmetice pentru albirea pielii.

Mască de cartofi pentru îngrijirea zonei din jurul ochilor – Iată cum s-o prepari!

Pentru a pregăti această mască ai nevoie de 2 linguri de cartof crud,ras fin și 2 bucăți de tifon (sau două dischete demachiante din bumbac).

Pune pe fiecare dischetă de bumbac / bucată de tifon câte o lingură de cartof ras,apoi aplică-le pe pleoape și pe zona ochilor. Tifonul pe care îl utilizezi trebuie să fie subţire,astfel încât să permită trecerea sucului din cartofi în piele,fără să afecteze ochii.Lasă să acţioneze 20-30 de minute,după care se îndepărtează masca şi se clăteşte faţa cu apă călduţă sau ceai de mușețel.

SURSA

Foto: Google.com

Vezi și: Îți vopsești părul acasă? Iată care sunt cele mai mari greșeli pe care le faci!

Distribuie articolul: