Acum și în Moldova puteți găsi cu ușurință și structurat toate serviciile și produsele necesare pentru o nuntă de vis, aranjate într-un Catalog online. Din ziua lansării sitului nostru nu încetăm să îl perfecționăm: dezvoltăm noi module și îmbunătățim compartimentele mai vechi.

Fiecare membru al proiectului Marry.md are istoria sa: cineva e deja căsătorit, cineva abia se pregătește, iar altcineva vede acest eveniment undeva în viitorul îndepărtat. Dar pe toți noi ne unește – Primul Catalog Global din Moldova dedicat nunților cu indicarea Prețurilor la Servicii și Produse. Pe lângă asta, ne mai unește și conștientizarea faptului că Nunta este un eveniment grandios în viața oricărui om, însă în același timp, organizarea acesteia e un proces îndelungat și dificil, care necesită multă putere și o serie de cheltuieli.

În general, nunta este un eveniment minunat! Să fii mire sau mireasă e atât de emoționant, iar pregătirile pentru nuntă sunt atât de interesante încât îți pare rău că totul se termină atât de repede. Vă pregătiți, planificați, organizați și iată nunta: răscumpărarea miresei, autodisciplina, responsabilitatea care ți-o oferă Oficiul Stării Civile, Cununia, romantismul primului dans, discursurile lacrimogene ale părinților, fericirea de pe fețele prietenilor voștri, imensul meniu cu bucate alese, prima noapte după nuntă, minunata lună de miere…

Eh, nuntă, ce bine că tu exiști, dar și cât de mult ne intrigă pregătirile pentru tine. Rămâi cu noi mai mult!
Deja toată Moldova știe unde poate să găsească cea mai exclusivă și accesibila informație pentru nuntă și alte evenimente! Din 1 iulie site-ul este disponibil și în versiunea română.

Dacă n-ai găsit informații despre compania ta – contactează-ne! Te așteptăm! Avem oferte de publicitate atractive pentru companii, deoarece avem grijă ca businessul Dvs. să prospere și să fie cunoscut.
Marry.md

(P)