Co-fondatorul și președintele rețelei Facebook a devenit din nou tată! Mark Zuckerberg și Priscilla Chan au anunțat, astăzi, venirea pe lume a celei de-a doua fetițe, numite în cinstea ultimei luni de vară.

Antreprenorul de 33 de ani și-a făcut marele anunț pe rețeaua socială Facebook, unde a postat o scrisoare dedicată nou-născutei sale, alături de o fotografie cu noul format al familiei. Noua membră a fost numită August, în cinstea lunii în care s-a născut.

Priscilla și cu mine suntem atât de fericiți să o întâlnim pe fiica noastră, August! I-am scris o scrisoare despre lumea în care sperăm că va crește, încrezându-ne că asta nu se va întâmpla prea repede!

Dragă August!

Bun venit pe lume! Mama ta și cu mine suntem atât de încântați să vedem cine vei deveni! Când s-a născut sora ta, am scris o scrisoare despre lumea în care sperăm că va crește – o lume cu o educație mai bună, cu mai puține boli, comunități mai puternice și o egalitate mai sesizabilă. Am mai scris că, în ciuda progreselor științifice și tehnologice, generația voastră ar trebui să trăiască vieți mai bune decât ale noastre, iar responsabilitatea noastră este să facem posibil acest lucru. Deși titlurile ne arată des că ceva este în neregulă, credem că tendințele pozitive vor câștiga. Suntem optimiști cu privire la generația și viitorul vostru. 

Vrem să scriem despre creștere și copilărie. Lumea poate fi un lucru serios, de aceea este important să ieșiți la timp și să vă jucați. Veți fi suficient de ocupate la maturitate, așa că faceți-vă timp să mirosiți toate florile și să adunați toate frunzele. Sper că ați citit toate cărțile preferate ale doctorului Seuss de atâtea ori, că ați început să inventați propria poveste despre Vipper of Vipp. Sper să vă duceți, cu Max, la carusel, până când veți îmblânzi cai de toate culorile. Sper să faceți cât mai multe ture prin salon și curte, după cum doriți. Și apoi sper să trageți cât mai mulți pui de somn.

Sper să ai un cățel bun și sper să simți, în visele tale, cât de mult te iubim. 

Copilăria este magică. Poți fi copil doar o dată, deci nu o petrece îngrijorându-te prea mult despre viitor. Vom face tot ce putem ca să asigurăm un loc cât mai bun în această lume pentru voi și copiii din generația voastră. 

August, te iubim atât de mult și suntem atât de entuziasmați să pornim în această aventură cu tine. Îți dorim o viață plină de bucurii, iubire și speranță.

Cu multă iubire, 

Mama și Tata”

Amintim că Maxima, sora mai mare a micuței August, va împlini 2 ani pe 30 noiembrie. 

Mark Zuckerberg va sta timp de 2 luni în concediul de maternitate: „Voi profita de opțiunea companiei Facebook de a-mi lua concediul pe părți. Îmi voi lua o lună liberă când se va naște fetița, apoi vom petrece împreună toată luna decembrie. La Facebook, oferim 4 luni de concediu de maternitate și de paternitate, deoarece asta arată și studiile: când părinții își fac timp pentru a fi cu nou-născuții, este bine pentru întreaga familie. Sunt sigură că lucrurile din birou vor fi în ordine până mă întorc” – spunea, recent, antreprenorul.

Mark Zuckerberg își anunță ieșirea în concediul de paternitate. Va deveni din nou tată extrem de curând

Foto: Facebook.com