Marius Moga are planuri mari pentru scena muzicală din România. Abia întors din State, s-a apucat de un nou proiect, “Tabără de muzică”. Acesta presupune a fi un loc de întâlnire pentru toţi cei care contează în industria muzicală din România. Cine participă la primul workshop, aflați mai jos. Producători, compozitori, oameni de radio şi artişti din România se reunesc într-o tabără de creaţie, la munte, unde participă, timp de o săptămână la un workshop de creaţie. Astfel, Andra, C.R.B.L, Laurenţiu Duţă, Randi, Play&Win, Deepside Deejays, What’s Up, Shift, Raku împreună cu Fely Donose şi Liviu Teodorescu de la Vocea României, toţi vor participa la ” Tabăra de muzică” organizată de compozitorul Marius Moga.

“Tabăra de muzică’ este un concept la care m-am gândit încă de când eram în State. Acolo se întâmplă să cunoşti nişte oameni într-o zi şi în aceeaşi zi să intri cu ei în studio pentru o sesiune de compus. Ceea ce se va întâmpla la noi va fi o premieră pentru România: aducem la un loc artişti, compozitori, oameni de muzică şi radio care vor lucra pentru prima oară în această formulă, vor face schimburi de idei, vor învăţa unii de la alţii, va fi o experienţă muzicală completă”, a declarat Moga presei de peste Prut.

“Pentru a vă da un exemplu, e posibil ca într-una din zile să îi avem la un loc pe Raku, CRBL şi Laurenţiu Duţă. Combinaţia e din start inedită, aşa că asigur va ieşi ceva interesant”, a declarat Marius Moga. “La casting-ul pentru participarea la tabără au fost 100 de oameni, iar în final au fost aleși cei mai buni 15 intrumentişti, textieri şi compozitori care vor participa alături de artişti consacraţi la sesiunile de compus”, a mai spus Marius Moga, unul dintre cei mai cotați compozitori din România la acest moment.

Sursa: 1Music.ro 

Distribuie articolul: