Există o legătură dintre mărimea tălpii bărbaților și tendința acestora de a fi infideli, se arată într-un studiu făcut public de către portalul Illicit Encounters. Potrivit acestuia, lungime tălpilor bărbaților este direct proporțională cu interesul acestora pentru relații extraconjugale. Ce anume comunică rezultatele studiului, aflați mai jos.

Potrivit rezultatelor oferite de Illicit Encounters, bărbații care măsoară mărimi mai mari decât 43 la pantofi, nu sunt într-atât de fideli partenerelor lor. Asta, deoarece cu cât e mai mare talpa piciorului, cu atât probabilitatea ca acestuia să-și găsească o amantă, crește simțitor, spun autorii. Autorii mai afirmă, însă, că cei mai fideli bărbați poartă mărimea 40 la pantofi.

Rezultatele au fost obținute după analiza vizitelor efectuate pe site-ul britanic de întâlniri secrete, fondat încă în 2003 de către Steven Lines. Pe acest site, până în prezent, s-au înregistrat peste 945 775 de britanici.

Potrivit declarațiilor lui Mike Taylor, purtătorul de cuvânt al Illicit Encounters, în timp ce mulți bărbați afirmă că nu există nicio legătură dintre anumite părți ale corpului și mărimea piciorului, există o corelație puternică dintre bărbații care vizitează site-ul dedicate adulterului și mărimea pantofilor lor.

Autorii studiului au adus exemple celebre, în care bărbații cu mărimi mari la pantofi au fost implicați în scandaluri de adulter. Bill Clinton poartă mărimea 45 la încălțăminte și a fost implicat într-un scandal de zile mari din cauza legăturilor sale amoroase cu Monica Lewinsky. Clinton rămâne a fi președintele cu cel mai mare număr la încălțăminte de la Abraham Lincoln încoace. 

Foto: nydailynews.com

Distribuie articolul: