Gene lungi şi arcuite, nu e ăsta visul fiecărei femei? Cu aşa armă în arsenal câştigi cu uşurinţă o privire expresivă, sexy şi fermecătoare, dar şi câteva inimi în buzunar. Cum să revitalizăm genele rărite şi fără viață? Reţeta e aici:

  1. în fiecare zi, se aplică ulei pe gene: poate fi ulei de ricin pur (unicul ulei solubil în apă), de migdale, de măsline, de brusture sau ulei de peşte (este bogat în vitamina A). Poate fi aplicat cu o periuţă curată de la rimel. Efectul acestei proceduri este uimitor pentru că uleiurile conţin o mulţime de substanţe nutritive şi vitamine, care ajută la o recuperare rapidă şi creştere a genelor. Atenție la cantitate, nu exagerați ca să nu ajungă și în ochi.
  2. Dacă sunt supuse unui stres constant, genele au nevoie de comprese calmante din plante medicinale. Pentru aceasta, pregeşte un ceai de muşeţel, salvie, albăstrele, ceai verde sau negru, cu care îmbibi două dischete de vată. Pune compresele pe ochi şi savurează 15 minute de linişte şi relaxare. Ai grijă să nu fie fierbinte!
  3. La fel ca şi părului, genelor le priesc foarte bine măştile. Prin urmare, pentru regenerarea lor şi câştig în volum şi lungime poţi utiliza diferite măşti din extracte de plante. Foloseşte un amestec pentru masaj: ulei vegetal cu adaos de pătrunjel tocat mărunt sau suc de aloe. Masajul îmbunătăţeşte acţiunea ingredientelor active, sporind efectul dorit.
  4. în cazul în care simţi că ai nişte gene „obosite` şi lipsite de viaţă, încearcă să adaugi în ulei vitamina `A` şi `E`. Le poţi găsi cu uşurinţă în farmacii, ele sunt de obicei vândute în capsule.
  5. Remediul care necesită cel mai puţin efort sunt vitaminele speciale pentru păr şi unghii. Economiseşte timp, dar nu şi bani. 

Care este cheia succesului unor astfel de cure? Regularitatea! Foloseşte în fiecare seară acest tratament şi în 2-4 săptămâni vei avea gene de vis!

Distribuie articolul: