A doua emisiune a celui de-al 17-lea sezon al show-ului televizat Bitva Ekstrasensov a fost însoțită de o surpriză. Pe final de emisiune, cei 12 concurenți au aflat că li se alătură în cursă și vrăjitoarea de origine estoniană Marilyn Kerro.

A 16-a ediție a show-ului Bitva Ekstrasensov s-a încheiat dureros pentru Marilyn Kerro. Estonianca i-a cedat locul I unei alte participante, fapt pentru care a suferit și nu și-a putut ierta mult timp această scăpare. Iată că noul sezon s-a dovedit a fi o oportunitate pentru roșcata care vede în trecut și viitor. Tânăra a fost invitată de către organizatori să-și încerce puterile pentru a treia oară, poate că de data asta nu se va mai clasa pe locul II, ci va ieși învingătoare.

Итак, @therealmarilynkerro Мэрилин Керро снова в Битве! 🔮🙌 Беспрецедентный случай: впервые в нашем проекте участник третий раз вступает в борьбу #битваэкстрасенсов #тнт #мэрилинкерро #ведьма #эксклюзив

Фото опубликовано Битва Экстрасенсов ТНТ (@bitva_extrasensov_tnt)

La cea mai recentă emisiune, Marat Basharov i-a adunat participanți în sala de „judecată” și i-a provocat la un test personal, întrebându-i cine crede că se află după ușa sălii. Câțiva clarvăzători au intuit că este vorba despre o femeie frumoasă, care îi place lui Basharov. Aceasta s-a dovedit a fi Marilyn, care a redevenit parte a proiectului.

Встречаем🤔Тринадцатый участник 17-ой битвы

Фото опубликовано 🌹Mary Kerro⚡Official Fan-Club🌹 (@marilyn___kerro)

O parte dintre concurenți nu a văzut cu ochi prea buni ideea, reproșându-i de ce nu se mulțumește cu locul II, însă Kerro nu a reacționat la critici și și-a păstrat zâmbetul discret pe buze.

În cadrul aceleiași emisiuni am aflat că estonianca s-a despărțit de clarvăzătorul Aleksandr Sheps – unul dintre câștigătorii anteriori ai bătăliei.

„M.B. – Dar ce atitudine are Aleksandr față de asta?

M.K. – Nu știu.

M.B. – El nu știe că sunteți aici?

M.K. – Nu știe. Nu am mai vorbit de o săptămână, de aceea nu vă pot răspunde.

M.B. – V-ați certat?

M.K. – Nu știu cum se numește asta: când îți iei toate lucrurile și te mulți în altă parte.

M.B. – V-ați separat?

M.K. – Da! Nu înțeleg de ce toți mă întreabă mereu despre el. Suntem oameni diferiți și, la urma urmei, eu sunt în fața voastră, nu el!”

Foto: Instagram

Distribuie articolul: