Mariana Șura e o mămică dedicată în totalitate fiicei sale, Evelina, de aceea rar apare în ultimul timp în emisiuni televizate. Ieri însă, fanii interpretei au avut ocazia să o admire în cadrul emisiunii Veranda de la Jurnal Tv.

Mariana a apărut într-o rochie de vară, de o culoare albastră care i-a scos la vedere atât picioarele suple, încât și umerii.

Și pentru că a fost omagiată la data de 23 august, Mariana a povestit cum și-a petrecut cea de-a 33 aniversare.

„De ziua mea am evadat din Chișinău. Am fost plecat la țară. În această vară mi-am sărbătorit ziua de naștere într-un stil rustic, am mers în satul unde am copilărit, în satul Drăgănești, raionul Sângerei. Acolo am o mulțime de amintiri frumoase”

Interpreta a avut parte de o sărbătoare frumoasă și de multe surprize de la sora, cumnata și mama sa, care i-au pregătit decorații pe măsură.

Colega ei de scenă Mariana Mihăilă a fost omagiată ieri, ocazie cu care Mariana Șura a felicitat-o în direct, iar Mariana Mihăilă i-a adresat o serie de întrebări.

Mariana Mihăilă și-a întrebat colega și prietena care a fost cel mai frumos cadou primit de ea.

„Cel mai frumos cadou a fost faptul că Dumnezeu mi-a dat viață. Dacă să mă refer la cel material, cred că bijuteriile, parfumuri, haine, mașini, de fapt o mașină, oferită de soțul meu”

Vedeta a povestit cum și-a cunoscut soțul.

„Ne-am cunoscut în România pentru că este român. El m-a cucerit prin faptul că e inteligent, nu bea, nu fumează. Vă dați seama când vreau să servesc un pahar de șampanie nu am cu cine bea. Nu iubește să servească alcool.”

La fel, Mariana Șura a dezvăluit că a fost răsfățată la maxim de soțul ei. Împreună au zburat cu un avion privat. Acesta probabil a fost una dintre cele mai frumoase surprize.

La fel vedeta a răspuns Marianei Mihăilă despre cum e să fii mamă.

„Sentimentul de mamă este cel mai frumos sentiment pe care îl trăiesc. Atunci când o văd nu pot să nu-i zâmbesc. Ea este scopul meu în viață.”