De Florii, interpreta Mariana Șura a încreștinat-o pe cea care i-a schimbat viața, acum câteva luni. Fiica Marianei a primit Taina Sfântului Botez ieri, fiind botezată cu prenumele Evelina.

Încă de la pregătirile interpretei pentru botez, aceasta își dorea ca evenimentul să aibă loc anume de Florii. Fetița Marianei Șura a avut 11 nași de botez. Interpreta a precizat că două perechi sunt din România ș nouă din Republica Moldova.

“În România se practică să fie doar un naș de botez, însă soțul meu știe care este tradiția moldovenească și a acceptat ca fetița noastră să aibă mai mulți nani. Aș vrea să am până la zece cumătri. Printre aceștia sunt deja nașii noștri și trei nani pe nume Alexandru: fratele meu, țambalistul Alexandru Șura și doi compozitori cu care colaborez și care și-au exprimat dorința să o boteze pe Evelina: Alexandru Lozanciuc și Alexandru Vdovicenco! Acum analizăm și alte cupluri pe care ni le-am dori, sper să nu ajung la 35 de nani, precum am eu” a spus interpreta acum o lună.

Acum, că a încreștinat-o pe fetiță, Mariana Șura a împărtășit bucuria sa fanilior de pe internet: ”Astăzi, de Florii, scumpa noastra fiica Evelina a primit taina sfintului botez! Mulțumim Domnului! Mulțumim nașilor de botez!”

Artista a născut-o pe Evelina la o clinică din București la sfârșitul lunii februarie.

Mariana Șura

Surse foto: Facebook, Ellene Mocrii

Distribuie articolul: