După o perioadă în care nu prezentat nici un produs muzical nou, Mariana Șura revine cu surprize pentru admiratorii săi. Astăzi, interpreta a lansat un videoclip pentru piesa „Am o viață frumoasă”.

Timp de un an, Mariana Șura a păstat melodia în arhiva personală. Și asta pentru că și-a dorit să îi facă o lansare la pachet cu un produs video.

„Am piesa de mai bine de un an, dar mereu amânam lansarea. În luna decembrie a anului trecut, am lansat-o la TV, însă fără a o promova, pentru că îmi doream un videoclip la ea. Am colaborat cu regizorul Vlad Ivașcu, căruia îi mulțumesc mult pentru receptivitate și înțelegere. E un videoclip finuț și nu prea încărcat cu scene. Am vrut să pun accent pe piesă. În el, arătăm cu este de fapt o femeie fericită, împlinită. Videoclipul a fost filmat în aceeași locație, într-o zi. Dansatorii sunt de la „Just Friends”. Ne-am dorit să arătăm publicului și prin mișcări cum se manifestă o doi îndrăgostiți și pasiunea dintre ei”, a declarat cântăreața pentru Ea.md

La filmări, Mariana a purtat trei ținute diferite, pe care le-a ales chiar ea:

„Rochiile pe care le-am purtat în cadrul filmărilor sunt cusute și create după gustul meu. Cristina Gliciuc e cea care m-a machiat și coafat. Le mulțumesc tuturor celor implicați în realizarea videoclipului!”

capture-20170402-155445

Lansarea videlcipului a fost făcută astăzi, în mediul virtual. Ulterior, interpreta urmează să se ocupe de promovarea acestuia.

Foto: captură video