Ne place să aflăm detalii neștiute din viața artiștilor pe care îi ascultăm zilnic și admirăm. După o poveste #Cummacerut de la modelul Viorela Dimici, aflați astăzi cum a fost cerută de nevastă interpreta Mariana Șura. Artista și-a amintit în exclusivitate modul foarte original prin care și-au legat inimile ea și Gheorghii, soțul ei, iar despre inelul de logodnă... el a venit ceva mai devreme, la fel de surprinzător.

Ajunul Zilei Îndrăgostiților – o decizie comună

„Anul trecut, pe 13 februarie 2017 s-a produs evenimentul mulașteptat pentru cuplul nostru! Gheorghii comandase de ceva timp verighetele și uite chiar în ajun de Sfântul Valentin sau Ziua Îndrăgostiților el a decis că e momentul. Nu a organizat ceremonii sofisticate, aveam stabilită o întâlnire, discutam liniștiți și, deodată, el a scos inelele și a spus că „de azi aș vrea, cu acordul ambilor, să purtăm pe veci aceste inele”… Deci nu ne-au trebuit nici martori, nici preoți… ne-am pus inelele pe degete, el – mie, eu – lui și cam așa: ne-am cerut unul pe altul de soți”, ne povestește Mariana zâmbind.

Mariana a purtat o rochie albă din dantelă, de tip sirenă, care a fost accesorizată cu o blăniță. Buchetul și coronița miresei au fost compuse din flori mici și albe, foarte potrivite sezonului rece.

Vezi și: La două luni de când s-au cunoscut a avut parte de cea mai frumoasă zi din viața ei. #Cummacerut cu Cristina și Yulian (Foto)

Inelul de logodnă a venit abia de Revelion

„Deja peste câteva luni de la „cererea” noastră reciprocă a avut loc și cununia, fiind binecuvântați și de Dumnezeu! Cel mai important a fost că decizia noastră s-a sincronizat atât de mult încât nici nouă astăzi nu ne vine să credem. Inelul de logodnă? Da, a fost și inel de „logodnă” ceva mai devreme. Mi-a fost dăruit în Ajun de Anul Nou 2017. Așa e la noi, mai special, mai anapoda – însă foarte frumos. A fost chiar o surpriză plăcută din partea lui Gheorghii, a venit pe neașteptate… El poate surprinde foarte și foarte plăcut”, ne-a mai declarat artista.

Precizăm că interpreta așteaptă acum al doilea copilaș și a anunțat că va fi un băiețel. Mariana Șura mai are o fetiță pe nume Evelina.

Foto: Arhivă personală. A se prelua numai cu acordul protagoniștilor