După ce şi-a anunţat prietenii pe reţelele  de socializare despre cel mai frumos eveniment din viaţa sa, interpreta Mariana Şura a fost invitată azi la emisiunea “O seară perfectă” de la postul tv Acasă în Moldova, unde a mărturisit motivele pentru care nu a făcut public anunţul despre căsătoria sa.

 

Astfel, interpreta a ţinut să-şi anunţe rudele şi prietenii că nu a avut loc nici o nuntă şi că săptămâna trecută doar a trecut pragul oficiului stării civile. În acelaşi timp, ea a ţinut să precizeze că nunta va avea loc şi că-i va invita pe toţi,  însă nu a dorit să specifice o dată exactă. De asemenea, artista a menţionat că în tot acest răstimp a ţinut inelul de logodnă acasă, într-o cutiuţă pentru ca să păstreze misterul.

Întrebată de ce atâta mister şi de ce îşi ţine soţul departe de ochii lumii, interpreta a ripostat cu o replică în faţa prezentatoarei Natalia Cheptene: “Tu îl scoţi pe soţul tău la evenimente publice?”, a declarat Mariana Şura precizând că nu-i place să-şi facă PR pe viaţa privată şi că vrea să fie cunoscută de public doar pentru realizările sale profesionale.

În cele din urmă, Mariana Şura a relatat că este fericită alături de soţul său şi că au foarte multe de realizat împreună.

Cât despre fostul iubit Vitalie Crăciun cu care urma să se căsătorească anul trecut, în iunie, artista a spus: “Nu vreau să vorbesc despre o non valoare. Sunt pe o undă de fericire, nu dau curs trecutului”, a declarat artista.

 

Distribuie articolul: