Informată și foarte pregătită pentru evenimentul important din viața ei, nașterea copilului – așa am găsit-o pe Mariana Șura înainte de sărbători. Artista este în al treilea trimestru de sarcină, se simte foarte bine, schimbă rochiile tot mai des și deja se pornește la cumpărăturile pentru noul membru al familiei. Unde va naște interpreta și cât de repede planifică să revină pe scenă, aflați mai jos.

Simțeam că am nevoie de o schimbare

Vestea că sunt însărcinată a fost una minunată și desigur multașteptată în viața mea. Deja simțeam că am nevoie de o schimbare, dar de una mare în viața mea. Și cum, atunci când îți dorești ceva, toate lucrurile conspiră ca să se realizeze – așa a fost și în cazul meu. Cred că 90 din 100 %, sarcina a fost planificată, dar totuși nu mă așteptam să se întâmple atât de repede… Am trecut deja de 30, nu este un secret și credeam (împreună cu iubitul meu, actualul soț) că va trebui să așteptăm ceva mai mult timp. Iată că suprizele frumoase nu așteaptă mult!

Vreau să am cui împleti cosițe

Îmi doream mereu să am o fetiță și un băiat! Nu știu de ce, dar vroiam ca fetița să fie prima – lucru confirmat deja de medici. Chiar dacă aș avea și surpriza de a afla la naștere că e băiat – nu m-aș întrista. Pentru mine cel mai important lucru e să fie sănătos! Dar, trebuie să recunosc că voi duce dorul că nu am cui împleti cosițe…

Voi naște în România

De sărbători merg la soțul meu în România și mă voi programa să nasc acolo. Parcă am mai multă încredere în specialiștii de peste Prut, mai cu seamă că am auzit că sunt mai experimentați cu epidurala. Sunt conștientă că toate femeile trec prin aceasta, însă nu vreau să am dureri mari, așa că alegerea mea este România. În plus și soțul îmi va fi alături, așa că motivația este și mai mare.

Sunt o gravidă foarte informată

Citesc zilnic multă informație legată de sarcină și naștere, pe internet sau în reviste de specialitate. Uneori am deja crize de panică de la tot ce aflu, ori nașterea este la fel de diferită și individuală precum sunt femeile: la unele este mai ușor, la altele nu trece fără complicații… nici nu știi la ce să te aștepți! Mă rog lui Dumnezeu în fiecare zi să mă ajute să trec acest “examen” cu brio! De mică aveam o frică atunci când auzeam pe cineva povestind despre naștere, nu știu de ce… mereu mă panicam. Aș vrea să cred că, totuși acest moment este suportabil și bucuria că am dat naștere unui suflețel va acoperi toate durerile și chinurile acestui proces. Trebuie să mă gândesc la copil în primul rând, el este cel mai stresat trecând de la un mediu la altul.

Planific să revin pe scenă cât mai repede posibil

Sper mult să nu fie fie afectată cariera mea din cauza momentului fericit de a adeveni mamă. Desigur că voi face o mică pauză de câteva luni, dar voi onora pe cât de mult posibil toate invitațiile pe care le am. Mizez foarte mult pe mama mea, care mă ajută și susține mereu, voi avea și bonă, așa că important e ca bebelușul să fie sănătos, luniștit și cumințel. Planific să revin pe scenă cât mai repede posibil. Cred că primele două luni vor fi cele mai grele, iar adaptarea la noul regim îmi pare cel mai important pas. Apoi, cu o echipă de ajutor voi încerca să reușesc să fac față scenei.

Nu mă văd artistă în România

Pe moment nu mă văd nici ca artistă pe piața muzicală din România și nici locuitoare a acestei țări. Îmi place acasă, soțul meu e foarte posibil să treacă și el cu traiul aici – suntem într-o perioadă de schimbare. Dacă ar fi să mă mut undeva, atunci aș opta pentru Germania – e o țară frumoasă și stabilă economic, dar asta peste vreo zece ani, nu acum.

Mi-aș dori să-mi văd fetița un medic bun

Nu știu dacă aș dori ca fetiță mea să cânte… Ar fi bine să aibă voce frumoasă și auz muzical, însă doar ca pe niște calități. Dacă Domnul va vrea să fie și ea o interpretă, ne vom strădui să o susținem! Eu mi-aș dori să o văd un medic bun. Dincolo de toate, vreau să fie sănătoasă, frumoasă, energică, comunicabilă, sufletistă, poate șmecheră uneori și desigur să ne bucure doar cu realizări frumoase (școală, universitate, viață personală). Dacă e să vorbim de trăsăturile fizice, atunci îmi doresc să fie gingașă, femenină, sexy și neapărat să aibă culoarea ochilor albaștri – ca și tatăl ei, iar părul – negru ca al mamei! Da, și neapărat să fie cumpătată ca tata, că eu sunt mai repezită (râde).

Foto: Ellene Mocrii

Mulțumim Restaurantului Poiana Nucului pentru găzduirea ședinței foto

 Poiana Nuculkui