Toată lumea stătea pe jar după ce Mariana Șura a plasat pe internet o fotografie realizată în timpul unor filmări și intuia că este vorba despre un nou videoclip. Așteptările s-au adeverit: astăzi, cântăreața a lansat videoclipul pentru piesa „Fluturi în stomac”. În regia realizată de Oleg și Ina Butnaru, alături de Mariana apare și un tânăr atrăgător. Despre cine e vorba, aflăm chiar de la ea.

Am decis să-mi schimb stilul, ei au zis să fie mai romantic. Îmi place culoarea și am păstrat acest accent în vestimentație. Bărbatul alături de care apar este un fotomodel, căruia îi spune Mihai Șendrea. 

Am colaborat cu regizorul Oleg Butnaru și am filmat videoclipul în regiunea Orheiului Vechi, satul Furceni – un loc pitoresc, unde cred că doar localnicii au călcat acele locuri. Protagonistii suntem eu, Mihai Sendrea și câteva modele. De decor s-a ocupat regizorul, soția sa – Ina Butnaru.

Soțul meu știe că am filmat un videoclip nou, dar încă nu l-a văzut. Urmează să-l vadă diseara. Nu cred că va fi gelos, știe că o interpretă trebuie să fie și actriță. În videoclip, noi jucam rolul îndrăgostiților, ne-a mărturisit artista. El în general e foarte democrat, are încredere în mine și știe tot ce presupune viața unei artiste. A fost doleanța lui să nu-i arăt fața în pozele de la cununie. Eu vreau ca lumea să-mi spună și să-și exprime părerea despre ceea ce realizez eu”.

Urmăriți mai jos noul videoclip al Marianei Șura: 

Distribuie articolul: