Acum două luni, a venit pe lume cea, care i-a schimbat total viața interpretei Mariana Șura. Atunci, a dat naștere unei fetițe pe nume Evelina – un copil dorit și foarte așteptat de părinți. Despre cum se simte în noul rol, dar și despre ce face, pentru ca să se recupereze după graviditate, Mariana ne-a mărturisit în interviul de mai jos.

Mariana Șura recunoaște că graviditatea i-a lăsat aproape 14 kilograme în plus, pe care a reușit, de altfel, să le neutralizeze la scurt timp după naștere.

Am plecat de la 56,5 kg, iar până la naștere, am ajuns la 70 de kilograme. La două săptămâni după naștere, am reușit să ajung la 59 de kilograme, iar acum, am 57,5 kg, pentru că, de sărbători, am mâncat mai consistent. Recunosc, mai gust din ciocolată cu nuci și din ciocolată neagră. Săbiciunea mea, totuși, e cașcavalul.

Am fost tentate să o întrebăm pe Mariana despre cum i-a reușit această performanță.

Nu fac sport. Doar plimbări cu Evelina. Încerc să mănânc cât mai sănătos posibil. Prima lună, nu am băut lapte aproape deloc (ar provoca colici) și am mâncat doar un măr, din frica de balonare. Apoi, am introdus bananele în alimentație, pentru că organismul le tolera. Nu am mâncat nimic gras și condimentat. Rar mâncam ceva prăjit. Dimineața, obligatoriu, mănânc terci cu lapte. În rest, optez pentru brânză degresată, iaurt, carne de iepure și pasăre, supe. Sport, nu reușesc să fac, pentru că sunt ocupată cu fata. Poate, la vară, voi încerca.”

Pe micuța Evelina, Marina Șura o alintă așa cum poate ea mai bine:

O alint mereu. Îi spun Evelina-Gugulina sai Guguliuța mamei. Îi zâmbesc mere, o sărut dulce și îi cânt”, spune Mariana.

Interpreta, însă, recunoaște că îi vine greu să îmbine experiența de mamă cu cea de artistă:

Reușesc să merg la concerte, dar e greu. O las pe fată cu mama, dar oricum mă simt vinovată că îi mai dăm uneori și lapte praf, dacă nu sunt eu acasă. Dar asta se întâmplă rar.”

Întrebată fiind dacă este ajutată de soț, la îngrijirea bebelușului, Mariana a spus:

În România, mă ajuta: aducea produse, stătea cu fata, iar eu și mama mergeam la cumpărături. El locuiește în România, așa că, la moment, doar ne susține moral și financiar. Bonă vom avea, dar un pic mai târziu, pentru că acum, Evelina e prea mică.”

De când a devenit mămică, Mariana Șura spune franc: ”Am învățat să schimb scutece, să alptez, să mănânc din repezeală.”

Totuși, atunci când vine vorba despre al doilea copil, interpreta mărturisește: ”Chiar am vorbit cu soțul la acest subiect și îi ziceam că mă voi decide greu pentru al doilea copil. Va apărea atunci când va vrea Dumnezeu!

 Foto: PentruEa, Arhiva Personală, Facebook.com

Distribuie articolul: