Informată și foarte activă, Mariana Șura a dat de această dată frâu liber provocării unei reviste pentru copii, care ieri, de Crăciun, a aorganizat o manifestare dedicată lor la un hotel din capitală. Interpreta a acceptat să i se facă face-painting pe burtă și a defilat în pantaloni slim și cu burtica la vedere.

În cadrul sow-lui ‘Crăciunul Copiilor’, Mariana a acceptat să fie pictată pe burtica ei un fluturaș și a defilat pe pidium, alături de alte graviduțe care i-au urmat exemplul. Artista și-a asortat și ținuta ăn culorile picturii și a rămas foarte încântată de experiența trăită.

Mariana Șura, Foto: Corneliu Blagoslovitu

Va naște în România

Recent, în cadrul unui interviu exclusiv acordat revistei noastre, Mariana Șura a declarat că va naște alături de soț, peste Prut. “De sărbători merg la soțul meu în România și mă voi programa să nasc acolo. Parcă am mai multă încredere în specialiștii de peste Prut, mai cu seamă că am auzit că sunt mai experimentați cu epidurala. Sunt conștientă că toate femeile trec prin aceasta, însă nu vreau să am dureri mari, așa că alegerea mea este România. În plus și soțul îmi va fi alături, așa că motivația este și mai mare”.

 Mariana Șura, foto: Ellene Mocrii

În cadrul aceluiași interviu, artista și-a exprimat dorința de a reveni pe scenă cât mia repede posibil, după naștere. “Desigur că voi face o mică pauză de câteva luni, dar voi onora pe cât de mult posibil toate invitațiile pe care le am. Mizez foarte mult pe mama mea, care mă ajută și susține mereu, voi avea și bonă, așa că important e ca bebelușul să fie sănătos, luniștit și cumințel. Planific să revin pe scenă cât mai repede posibil. Cred că primele două luni vor fi cele mai grele, iar adaptarea la noul regim îmi pare cel mai important pas. Apoi, cu o echipă de ajutor voi încerca să reușesc să fac față scenei”, a mai spus interpreta.

Citește aici interviul integral cu Mariana Șura despre emoțiile de viitoare mamă șI planurile pentru fetița ei.

Distribuie articolul: