Interpreta Mariana Șura a decis cum își va numi fetița, deși până la naștere mai are ceva timp. Mariana se află deja la București, unde va naște la o clinică privată. Artista va alege dintre două nume foarte apropiate, sau care le va combina cu altele pentru un nume dublu. Iată și variantele:

Interpreta ne-a declarat că a ales deja numele copilului, însă are careva neclarități: “Ne dorim mult ca fetița să se numească Eva, dar sunt unele nelămuriri: pentru catolici Eva e un nume oarecare, pentru evrei este femeia care a continuat viața pe Pământ, dar pentru egipteni sau alt popor Eva se asociază cu cea care la dus pe Adam în ispită – deci cea mai păcătoasă. Mai mult, biserica creștin-ortodoxă nu recunoaște numele Eva, ci doar Evelina sau Eva-Maria în Romania, așa că mai analizăm un pic și von decide final”, a declarat Mariana în exclusivitate pentru revista PentruEA.md.

 Mariana Sura

De Paște acasă!

Mariana Șura va naște la București, acolo unde este stabilit soțul ei. Pentru momentul venirii pe lume a fetiței sale interpreta a ales o clinică privată, iar în primele luni după naștere va rămâne, alături de familia sa, în România. „Să fie cu Doamne Ajută, vreau s-o botez aici, la București și mai apoi să vin de Paște acasă, la Chișinău”, ne-a mai spus viitoarea mămică.

Amintim că Mariana Șura s-a căsătorit în luna septembrie, 2013 cu un bărbat de naționalitate român, identitatea căruia, artista a preferat să nu o facă publică. 

Citește și un interviu cu Mariana Șura – viitoare mămică de fetiță

Distribuie articolul: