Tendința vopsirii părului prin tehnica ombré nu mai este atât de actuală. Din contra, capătă o nouă direnție de dezvoltare printr-un element nou. Sombré este tehnica de vopsire care îi ia locul, iar fashionistele ard de nerăbdare să o încerce pe propria podoabă capilară. Acestei ispite i-a cedat și Mariana Șura. Cântăreața a mers la hairstilist, iar acum, afișează un look nou și împrospătat.

„De azi avem sombré (șuvițe blonde)”, a mărturisit Mariana Șura, pe contul său de pe o rețea de socializare. Cântăreața a ținut să afișeze și dovezile foto ale schimbării pe care a încercat-o pe propriul păr.

Tehnica sombré, din câte vedeți, oferă și o schimbare subtilă de culoare de la rădăcini la capete. Schimbarea de nuanță, însă, este atât de fin realizată, încât stârnește senzații plăcute încă de la prima vedere.

Precum susțin și hairstiliștii, sombré-ul este un ombré mai fin, care deschide nuanța părului spre vârfuri cu doar câteva tonuri. Nu în zadar denumirea îi vine de la „soft ombré”. Balayage, din contra, efectuează această trecere deschisă spre vârfuri prin șuvițe și nu podoaba capilară în întregime.

În tutorialul video de mai jos, veți vedea cum are loc o astfel de schimbare:

Sombre Tutorial with Kelly Saks from Sandra Lucia on Vimeo.

Foto: Facebook

Distribuie articolul: