Cea de-a doua protagonistă a proiectului „Să nu uităm să fim femei” se numește Mariana Puntea. Ea este expertă principală la Oficiul Regional de Cooperare Transfrontalieră și are 37 de ani. Se deosebește prin feminitate, rafinament și stil. E foarte cochetă, dar, totodată, profundă în gândire și un bun specialist la locul de muncă. Faceți cunoștință cu Mariana Puntea și cu ceea ce numește ea feminitate, succes și iubire. Vedeți ce e pentru ea maternitatea și succesul.Percepția succesului este diferită
și depinde de persoană, de necesitățile și nivelul așteptărilor fiecăruia din noi. Pentru cineva, succesul reprezintă o familie frumoasă, pentru altcineva – o carieră strălucită. Pentru mine – să obțin ceea ce îmi doresc și să fiu fericită cu ceea ce am, să primesc satisfacție din ceea ce fac și să fiu în armonie cu mine însumi.

O femeie este fericită dacă își poate permite să trăiască așa cum dorește, important e sa nu fim prizoniere ale propriilor stereotipuri, să nu confundăm dorințele personale cu clișeele sociale, să nu acceptăm succesul altcuiva ca pe un standard.

Fericirea la feminin este un puzzle. În funcţie de fiecare persoană, aceasta are un număr mai mic sau mai mare de piese. Încerc să găsesc fericirea în cele mai mici lucruri. Ea îmi oferă în egală măsură linişte şi bucurie.

Feminitatea constă în felul special de a fi, ea este o stare de spirit, o energie pozitivă, emanată de ființa care a fost zămislită să fie femeie. A fi femeie este, din start, un lucru extrem de puternic.

 


Sărbătoarea femeilor est
e o zi specială, care trebuie multiplicată de 365 de ori. E ziua în care trebuie să ne amintim de faptul că suntem speciale.

Bărbații sunt cei cu care împărțim un spațiu comod în Univers, cei cu care mereu concurăm și cărora încercăm să le demonstrăm că suntem mai bune, mai eficiente, mai frumoase, mai atrăgătoare…că suntem perfecte.

Frumosul se ascunde în interiorul fiecăreia din noi și nu depinde de mărimea hainei ori de marca genții. Frumusețea femeii este o combinație armonioasă dintre inteligență, educație și comportament și, desigur, înnobilată cu o doză bună de încredere în sine.

Femeia este cea care dă viaţă, ea este pasiunea bărbaților, partenerul perfect pentru a te distra, femeia este soţie și prietenă.

Copiii sunt oglinda noastră, reflectarea a tot ce este bun şi rău în noi, sunt o grijă mare pentru părinţi, dar și o mare alinare; cei care dau sens și rost existenţei noastre, ei ne disciplinează şi ne mobilizează.

Maternitatea este o etapă unică în viața unei femei, ea simbolizează împlinirea şi plenitudinea la care aceasta visează. Ce poate fi mai dulce decât îmbrățișarea și sărutul copilului tău?

 


Femeile iubesc bărbații pentru că
nu putem exista unii fără alții. Femeile şi bărbaţii se completează, formând un joc frumos, numit “bărbat – femeie”.

 

 

 

MULȚUMIM PARTENERILOR PROIECTULUI:

Make up și Coafură: „Gossip Place”
 

Locație:

 

Vestimentație:

 

Project idea by Ellene Photography