Mariana Mihăilă lansează un nou videoclip, pentru o melodie semnată de Alexandru Lozanciuc – „Romantică”. Clipul este unul de imagine și prezintă viziunea tinerei interprete faţă de romantismul din viața ei. Mariana spune că echipa de producţie este una tânără, dar talentată: frații Ion și Nicu Capbătut. Interpreta a declarat pentru revista noastră că textul cântecului se referă în mod direct la persoana ei, iată de ce a decis ca în producția video să apară doar ea, în diverse ipostaze și împrejurări romantice. „În viziunea mea, „romantic” înseamnă un apus de soare, o plimbare într-o zi luminoasă și caldă, florile, farmecul unei lumânări și nu în ultimul rând „scena”, acolo unde îmi exprim trăirile sufletești prin cântec”.

Ideea scenariului îi aparține, iar pregătirile pentru videoclip au durat mai bine de o lună. Filmările au durat doar trei zile, iar echipa de montaj a mai avut treabă vreo săptămână. „Am colaborat cu designerul vestimentar Anea Artiushkina, care mi-a creat toate cele patru ținute. Am apelat și la designerul de decor, Corina Coco. S-a muncit foarte mult la decorația în flori, dar rezultatul a ieșit așa precum mi-l doream: foarte viu și colorat”, ne-a mărturisit Mariana. Filmările au avut loc într-o locație de lux din Chișinău, la teatrul Mihai Eminescu și în afara orașului.

 

Artista spune că nu se oprește aici. Nici n-a apucat să se răcească bine producția „romantică”, că Mariana Mihăilă s-a apucat din nou de lucru. Se pregătește serios de realizarea clipului pentru cântecul „Tu și eu” – în varianta rusească. Mariana spune că aici, „scenariul va fi mai sofisticat, complex, cu mulți actori și foarte intrigant”.

Distribuie articolul: