Dacă la mijloc de decembrie își lansa cel de-al doilea album din cariera sa, Mariana Mihăilă nu a stat degeaba de sărbători și astăzi vine cu o nouă surpriză. Este vorba despre un videoclip foarte proaspăt, realizat în colaborare cu o colegă cu 20 de ani mai mică decât artista – Andreea Rotaru. Cum a fost această aventură și cum arată noul clip, aflați și vedeți mai jos.

„În sfârșit videoclipul este gata! Frumusețea asta de fetiță cu 20 de ani mai mică decât mine m-a dus în lumea copilăriei. „Orice vârstă e frumoasă” – ăsta e mesajul nostru”, declară Mariana pe contul său de Facebook.

Mariana si Andreea

Neobosita artistă care a venit cu un album întreg chiar înainte de sărbătorile de iarnă, ne aduce acum și un videoclip, parte din ultimul său material muzical. Chiar de Bobotează pe stil vechi, Mariana Mihăilă și Andreea Rotaru, o fetiță drăguță și talentată, vin cu o altă noutate muzicală: „Este un nou videoclip filmat și înregistrat alături de micuța Andreea Rotaru. Piesa se numește „Orice vârstă e frumoasă” și este scrisă de Ion Busuioc, iar textul e semnat de mine”, ne mărturisește Mariana.

mihaila

Deși între cele două interprete este o diferență de 20 de ani, pe platoul de filmare s-au înțeles perfect și au colaborat foarte bine. „Am reușit cu succes să realizăm un produs muzical frumos. Colaborarea a fost una reușită, asta pentru că Andreea este foarte talentată, ascultătoare, responsabilă și muncitoare”, ne-a mai declarat Mariana Mihăilă.

MihăilăRegizorul clipului este Oleg Butnaru, iar ideea materialului video îi aparține în exclusivitate. „El ne-a propus ideea și mi s-a părut una foarte desoebită și interesantă. A creat o iluzie optică datorită acestei căsuțe colorate, prezente în scenariu. Totul s-a construit de la zero, începând de la pereți și până la mobilier, respectiv ne-a luat mult timp. Din luna iulie au început pregătirile, iar acum, la început de an, am văzut produsul finalizat. În momentul când intrăm în căsuță totul se transformă, inclusiv și noi! Ne transformăm în păpuși, de parcă am fi într-o lume ireală de poveste unde totul e posibil: chiar și să mergi pe pereți”, a mai povestit artista.

MihailaȚinutele au fost create de designerul vestimentar Anea Artiușkina. Coafura și machiajul artistelor a fost realizat de stiliștii emisiunii pe care Mariana Mihăilă o prezintă: Argentina – Hair stylist și Cristina Chirtoacă – make-up artist.

Despre viitorul Andreei în muzică, Mariana Mihăilă spune că este foarte încrezătoare: „Andreea muncește foarte mult: face și ore de canto, și de dans, are voce frumoasă și sunt convinsă că va reuși în muzică pentru că simt și văd că îi place mult. Este important un lucru: copilul să vrea să faca asta, dar nu părinții, iar pe mine mă bucură că tot ințiativa ei a fost să cânte împreună cu mine.”

Foto: Facebook.com