Mariana Mihăilă nu se lasă mult așteptată de admiratori când vine vorba despre o realizare nouă. Interpreta vine să ne surprindă din nou cu un clip filmat la melodia „Lalele”. Câte lalele au participat la filmarea clipului Marianei, dar și câte ținute a schimbat artista la filmări, aflăm chiar de la ea.

Mariana a lansat piesa „Lalele” acum aproape două luni, în colaborare cu Alexandru Lozanciuc.

Mariana Mihăilă

„Mi-am dorit să-l lansăm în aprilie, chiar odată cu lalele – iată că ne-a reușit. Am avut un scenariu complicat, însă ne-am descurcat cu toții de minune. La filmari s-au folosit circa 200 de lalele, iar în total, dacă e să punem și lalelele din sera în care am filmat, cred că trecem bine de câteva mii. Regizorul este Vlad Ivaşcu, despre care am doar cuvinte de laudă. Este foarte priceput în meseria sa şi atent la orice detaliu, la preferinţele mele, iar ideea am creat-o împreună. Melodia este una dinamică, așa că ne-am gândit la dragoste, dar am zis că trebuie să fie și o doză de umor”, ne-a povestit Mariana Mihăilă, precizând că a schimbat la filmări șase ținute.

 

Artista a ținut cont de sfaturile și recomandările stiliștilor cu care a mai colaborat și la alte materiale video. Au apărut și alții noi, iar cei doi bărbați care sunt alături de interpretă în clip sunt cel mai misterios fapt care merită menționat.

Mariana cu Italianul

„Unul dintre bărbații din clip este MC Gutză, iar celălalt e soţul unei prietene, care este italian de origine. Cei doi se îndrăgostesc de mine, dar restul vă las să descoperiți. În videoclip s-au mai filmat şi alţi 10 actori, dar care au avut roluri secundare. Sunt foarte mulţumită de rezultatul final și sper din toată inima să placă tuturor munca noastră”, a mai precizat Mariana pentru revista noastră.

Mariana Mihăilă

Foto: Arhivă personală

Distribuie articolul: