Este adevărat că a pus câteva kilograme în plus de-a lungul anilor, dar cui nu i se întâmplă? Fiind una dintre femeile care nu prea ține diete, interpreta Mariah Carey apelează de cele mai multe ori la ținute strâmte și corsete, care îi ascund „micile defecte”, dar când este vorba de o fotografie, Carey nu se rușinează șă-și dea kilogramele jos cu ajutorul... photoshop-ului.

Așa se face că, foarte mulți admiratori de-ai  Mariahei au rămas dezamăgiți, atunci când au dat de noua imagine, publicată în această duminică, predestinată pentru coperta noului ei album – „1 to Infinity”. Nu că n-ar fi frumoasă, ba din contra, este ca de obicei o divă sexy și foarte focoasă, doar că „prea” subțire în comparație cu realitatea.

Foto: dailymail.co.uk

Foto: dailymail.co.uk

În vârstă de 45 de ani, interpreta s-a afișat într-o fotografie cu un decolteu îndrăzneț și îmbrăcată într-o rochie neagră foarte scurtă. De fapt, vedeta nu a intenționat să-și retușeze „defectele” de una singură, dar mai mult a insistat managerul acesteia, care a sfătuit-o că: „așa se va vinde mai bine CD-ul”.

Foto: Arhivă personală/Instagram

Foto: Arhivă personală/Instagram

O fi adevărat că, mulți dintrei fanii vedetei îi cumpără CD-urile, dar cu siguranță nu o fac din cauza coperții de album, ci a conținutului și calității muzicii acestuia. Mariah nu a încercat să dezmintă informațiile, doar a scris pe o rețea de socializare următorul mesaj: „S-ar putea să aveți dreptate.”

Foto: Arhivă personală/Instagram

Foto: Arhivă personală/Instagram

De fapt, Carey niciodată nu a negat că este o gurmandă înrăită și că foarte rar își poate ține poftele în frâu. Prin urmare, nu prea credem că ar trebui să o criticăm prea dur, poate data viitoare va ține cont de aceste „acuzații” și nu va repeta greșeala.

Distribuie articolul: