După scandalul cu dopajul, Maria Sharapova nu a mai avut situații în care numele să-i fie criticat în mass-media, însă acum a pățit-o din nou, fiind iar în vizorul presei.

Se pare că fotografia jucătoarei de tenis cu mama sa, realizată în muzeul The Broad în Los Angeles pe fundalul imaginii lui Jasper Johns, arată dulce și nevinovată. Cu toate acestea, sunt și din cei care au văzut în acest cadru antipatriotismul Mariei.

Mama, daughter and a Jasper John’s Flag #jasperjohns #art #thebroadmuseum

Публикация от Maria Sharapova (@mariasharapova)

Principalul motiv pentru care a fost criticată este că Maria și mama sa s-au lăsat fotografiate pe fundalul imaginii care reflectă Drapelul SUA. „Cât de nepăsător, Masha”, „O faptă irelevantă”, „După toate atacurile în adresa sportului nostru, mai ai totuși dorința de a face fotografii pe un astfel de fundal?”, au scris abonații jucătoarei.

Citește și: Maria Sharapova iubește din nou! Află cine este bărbatul care i-a furat inima

Sharapova nu s-a justificat, în numele ei au făcut-o fanii acesteia. Mulți au ținut piept atletei, spunând că ea trăiește de mult timp în America și are tot dreptul de a se fotografia cu steagul acestei țări. „Toată lumea știe că Masha trăiește de mult timp în Statele Unite, de ce nu ar trebui să se fotografieze cu flagul țării?”, ”Haideți, aceasta este o arta, ceva ce nu se discută”, au scris utilizatorii de internet în apărarea tenismenei.

Sursa: cosmo.ru

 

Distribuie articolul: