15 reprezentanți au luptat, ieri seară, în marea finală Românii au Talent, pentru victorie. Dintre toți, însă, doar unul a câștigat marele premiu, în valoare de 120 000 de euro. Vorbim despre SpeedCubing - băieții care au arătat lumii un număr intelectual, bazat pe rezolvarea cubicului Rubik cu ochii legați, în secunde numărate. Cum au basarabenii la competiția de ieri seară,vă spunem mai jos.

„Pentru această finală, am pregătit un număr foarte special și, sincer, cel mai dificil din câte am realizat vreodată. Este o reprezentație care, dacă ne va reuși, credem că poate câștiga în marea finală. Multă lume a spus că nu mai avem ce face cu un cub Rubik, însă noi, de data aceasta, am stat pe gânduri și o să vă dați seama că nu este vorba despre vreun truc”, spuneau băieții de la SpeedCubing, înainte de show. Cei 3 tineri au avut dreptate: numărul lor a fost demn de victorie!

Din echipă fac parte: Cristian Leana, Martin Fronescu şi Flavian Glonţ.

 

Ei sunt eroii anului 2015. A fost desemnat castigatorul “Romanii au talent”, sezonul 5 >>> http://goo.gl/ZMlPKD

Posted by Romanii au talent on 13 Iunie 2015

Aflată în ultima lună de sarcină, Andra a ținut să pozeze alături de câștigători. „Felicitări câștigătorilor !!! Jos pălăria pentru mintea voastră sclipitoare”, spune vedeta.

 

Și Pavel Bartoș a pozat alături de eroi. „Bravo Speedcubing!!! Și vă rog, rămâneți în România! Avem nevoie de voi! Bravo și Bogdan Bolohan! Bravo Kid A! Bravo Concertino!”, spune prezentatorul.

Ieri seară, pe scena „Românii au Talent” au evoluat și participanți din Republica Moldova. Ion Barbu este tânărul care a câștigat un vot de încredere direct în finala concursului, de aceea a avut timp suficient ca să pregătească un număr deosebit. A cântat piesa „Ave Maria”.

Nici băieții de la „Concertino Band” nu au cedat din talent. Cei 9 instrumentiști au cucerit publicul de peste Prut cu interpretarea piesei „Music was my first love“, a lui John Miles.

Pentru marele titlu a luptat și basarabeanul Alexandru Moraru – un băiat de 17 ani , care de asemenea a cântat.

alexandru-moraru

După „start vot”, pe scena concursului au urcat și băieții de la Brio Sonores. Vocaliștii sunt câștigătorii ediției de anul trecut a showului „Românii au Talent”.

 

Au făcut și un selfie cu sala!

Foto: Facebook

Distribuie articolul: