Marcela Paladi este tânăra care a rămas fără picioare după accidentul cumplit de pe viaduct. Pe data de 6 februarie 2023, ea a fost strivită  între două mașini în timp ce încerca să plaseze triunghiul de semnalizare a unui accident. La două luni după accident, Marcela a vorbit la Jurnal TV despre viața ei de după, dar și despre șoferul mașinii care nu a contactat-o niciodată în tot acest timp.

„După accident am pus un accent mult mai mare pe partea psiho-emoțională, sufletească. Viața mea, oricât de bizar ar suna, s-a schimbat într-un mod mai frumos. Din păcate, foarte multe persoane au plecat din viața mea. Asta e situația, dar în același moment foarte multe persoane minunate au intrat în viața mea. Pe lângă asta, familia noastră s-a unit și mai tare. Noi și așa eram o familie extrem de unită, dar acum și mai uniți am devenit”, a spus Marcela, invitată la emisiunea „Fii Sănătos”.

La întrebarea dacă șoferul BMW-ului a contactat-o, tânără a spus că acest lucru nu s-a întâmplat.

„Nu am primit niciun sunet, nicio veste, nimic. Pur omenește… Hai, că dacă o să spui „scuze” n-o să-mi crească picioarele la loc, dar…”, a menționat Marcela.

Marcela a mai adăugat că, își dorește să i se facă dreptate, dar cu părere de rău nu are încredere în sistemul de justiție din Moldova.

„Nu e o noutate pentru toți cetățenii noștri că la noi în țară se mușamalizează foarte multe cazuri”, spune tânăra.

„Chiar din start s-a încercat mușamalizarea cazului. De ce domnul nu a fost închis pe acest termen de 30 de zile? A fost o vătămare corporală foarte gravă. Toți ne întreabă de ce el nu este închis, dacă am luat bani de la el. Nu, doamne ferește. Cred că a avut o fereastră de scăpare”, a adăugat sora Marcelei, Livia, cea care îi este alături clipă de clipă după accident.

Menționăm că astăzi urmează să aibă loc prima ședință de judecată în acest caz.

Distribuie articolul: