Marcela Macaru este o tânără soție și mămică din Logănești, Hâncești. Marcela activează în calitate de profesoară de biologie la Liceul Teoretic din localitate. Alte concursuri la care a mai participat, dorința de schimbare, dar și familia ei au fost cei care au încurajat-o pe câștigătoarea noastră să participe la concursul PentruEA.md și NaneTTy îți aduc în garderobă o Little Black Dress. 

„Mi-am dorit mult o rochie mini de culoare neagră și mi-am dorit o împrospătare a garderobei mele. Acum sunt mândră că am reușit să câștig de două ori deja în concursurile PentruEA.md și pot să le recomnad participarea tuturor cititoarelor. Sentimentul de a câștiga este unul deosebit. Fetița mea și soțul vor fi foarte mândri de mine”, ne-a mărturisit Marcela.

 Marcela Macaru

marcela macaru

Natalia Bolohan, creatoarea brand-ului NaneTTy ne-a spus că nu a trebuit să modifice sau să coase o altă rochie, mărimea a coincis perfect. „Am modificat doar un pic din lungimea rochiei, în rest a fost exact pe silueta ei. Mă bucur că o prinde bine și că rochiile NaneTTy ajung la cititoarele revistei dedicate femeilor PentruEA.md”, a declarat Natalia.

 Marcela Macaru

Marcela este o tânără optimistă și plină de viață. Îi place mult să aibă grijă de micuța ei, să gătească și să cocheteze în oglindă. Are și un plan mare pentru perioada imediat următoare pe care ni l-a dezvăluit doar nouă: familia Macaru așteaptă al doilea bebeluș, care speră mult să fie un băiețel.

 marcela si natalia

În curând eroina noastră își va admira în oglindă burtica. Noi îi dorim ca după naștere, să revină cât mai repede la silueta actuală și să poarte cu plăcerea rochia mini de culoare neagră, marca NaneTTy.

Natalia Nadia si Marcela

Foto: Ellene Mocrii

P

Distribuie articolul: