Vioara lui Marcel Ștefăneț știe, poate mai bine decât oricare alte instrumente muzicale, să transmită emoții și să provoace fiori ascultătorului. Inspirat deja de două muze, violonistul a lansat, ieri seară, o piesă absolut inedită: un solo instrumental, intitulat „Nostalgie”, însoțit și de un videoclip. Cum arată străduința de jumătate de an a instrumentistului, vedeți mai jos.

„Premieră absolută. Un nou produs muzical creat de Marcel Stefăneț: O piesă de suflet, la care s-a muncit mai bine de jumătate de an și pentru care s-a depus mult suflet și inspirație… sperăm să va placă. Audiție și vizionare plăcută!”, spune instrumentistul, pe contul său oficial de pe o rețea de socializare.

„Nostalgia” lui Marcel Ștefăneț a fost interpretată după muzica compozitorului lui Igor Iachimciuc, iara soloul și aranjamentul muzical îi aparține însuși instrumentistului.

Amintim că la exact 50 de zile de când și-a văzut fetița pentru prima oară, cuplul de artiști Ștefăneț a lansat deja o piesă dedicată în totalitate micuței lor – Alexandra.

Marcel Ștefăneț își dorește nespus ca fetița să calce pe urmele muzicale ale părinților: „Alexandra va deveni cu siguranță o stea. Vrem să facem din ea o interpretă sau dansatoare, căci nu are de ales, așa cum n-am avut nici noi. Și prima apariție în fața camerei va fi una de steluță. Genele deja își spun cuvântul. Alexandra are o voce foarte puternică, iar în familia noastră toți sunt muzicieni. Cu o mămică atât de talentată, care cântă, e imposibil să nu devină muziciană și ea!”, a declarat Marcel, într-un interviu recent.